GC MP måndagsshopping


MP:                                        Mp:                                                                 GC:                              skjorta: Tiger, 699kr
Pike: MQ, 299kr                   Skjorta: Tiger, 999kr                                   Tröja: Zara, 399kr     Shorts: Burberry, 799kr
Shorts: Burberry, 1199kr    Jeans: Hugo Boss, 1399kr                      Tröja: MQ, 299kr        Skor: paul and friends, 299kr
Skor:paul and friends, 299kr/                                                                   Skjorta: Zara, 399kr


AWP MP GC

Okeeeej nu kööör vi! Idag så startade dagen med vår grymma mösspåtagning, sedan drog vi till vårt stammis ställe barolo tog några mys öl och sedan ut på en hej nu ska vi störa heela stan road trip!;) det är sköönare så!

image20



Tutti frutti torsdagens bilder=)

image18


My story

Till skillnad från fylle kussarna tänker jag fatta mig kort...torsdagen var som amandas..fredagen var som Mp men skillnaden från att bli jagad av soldater hade jag ramlat i rökrutan med ansiktet föst på huset och sedan deckat i en bil i 2 timmar..vaknade upp hemma och undrade hur fan jag kom hem:S

Lördagen skulle supa med boysen men helt plötsligt ringer rodde och frågar om jag kan jobba som bartender på Peter jöback (Christer Sjögren var det) men jag trode det var samma person ahahaa...craaazy..MN=Malin Negros jobbade också, båda visste ju att vi skulle ut senare så varför inte köra en gratis fylla på jobbet???
Sköööööööönare så.. men men malin fick i sig liiiiiite för mycket och gissa vem som fick bära runt henne på jobbet``??
Haha kul när man tänker efter!!
Sköna eller alkisar??
Svara på den du;)
Anyway, drog till olearrys senare men det sög kuk!!!!!

Söndag skippar jag också eftersom att hela dagen gick på att bara sitta ner och stirra..

Måndags va skönt fett med shopping..bilder kanske kommer ifall man orkar men orkade knappt med det här!!

Tack för mig och uppdateringar kommer på torsdag efter en jävla krogrunda...


Schteek?!!

Schteek?

AWP

Tisdag... Jaha denna dag vaknade jag försent så jag missade både prov och andra roliga saker.. KOm även in springandes 10 min försent till danslektionen som höll på till ca 2 tiden.. helt slut i kroppen så tog jag mig hem för att byta om och ta en snabbdusch.. en snabbfika på milano och sedan mys med marika på barolo.. blev upphämtad utav mamma åkte på 50års kalas och åt väldigt god mat med tillbehör! Pratglada människor och trivselnivån på topp! nu är jag hemma ska krypa ner i sängen och vänta på att sambon kommer hem.. Heppåre!

MP's VILDA RESA GENOM HELGEN ;D

MP
Hej hej hej, första inlägget i min första blogg.. Men kan väll börja med torsdagen då. Som ni redan läst så finns det mesta i Amandas text men det finns någon i den texten som måste ändras för min del. Inne på Village fick jag liiiite för mkt alkohol i mig och behövde en nypa frisk luft, Sig följde självfallet med. Efter ?luften? beslöt vi oss att gå till Donken <3 . . Efter det snabba besöket till Donken <3 gick vi tillbaka till Village men då beslöt sig vakterna att Mikael Rickard Lars Pousette var snäppet för berusad så vi började dra oss.. Det blev nattbuss och jag somnade schtekandes på Sigfred  Vaknade i Södertälje och började undra? Var ska jag nu då? .. Jag började vingla mot AWP?s lägenhet medans jag ringde runt till schtekarna som var kvar i sthlm. Efter en 30min när man står vin AWP?s lägenhet inser jag att det inte är någon idé allts och får göra det värsta. RINGA MIN MAMMA :D Men jag gjorde det hörde en sur moder svara 05:05?.. Men efter 45min var jag hemma ivf ;D

Fredag kväll? Sov/kollade på tv/as sega/absolut inte pepp - hemma hos Gago 21:15
På Stanleys och hinkade happy hour öl 21:45
I George bil på v upp till Sthlm 22:15
I Gamla Stan ungefär 23?.
24:00 Manges 18års krök på ?Huset? kanske de hette. As packad MP aspackad GC och resten av alla boys som var där.. Runt 02/03:00 (nu börjar det roligaste)
Mange sliter tag i en millitärs vapen och vi får en fin millitär eskort mot staden natt buss kommer inte ihåg hur.. Efter detta vaknade jag någonstans i Fornhöjden helt själv.. Efter ungefär 2h hittade jag en bro under motorvägen gick igenom om såg.. ta da RUSTA <3 :D:D
Då insåg jag att jag inte var helt borta och ungefär var jag var för den delen..  Hittade hem till Mange 07:15 och tog en öl.

Lördag ikväll?
Började dricka när jag vaknade med Mange och Marcus. Slutade dricka runt 02.. Mellan detta var jag hemma hos Mange Marcus Mange Wurre och slutet O?Learys?.

Söndag.
Var bakis som fan så hoppar söndagen.

Måndag
;D Skolan kan suga, Men efter skolan åkte jag GC och MN upp till STHLM å shoppade ;D aaas nice hittade min nya outfit för sommare och det gjorde Gago med.

Nu orkar jag fan inte skriva med för nu måste jag fixa med mina kläder till mösspåtagningen som är imorgon!!!! SYNS I DIMMAN IMORGON ;D KYSSAR <3 MINKO DAS DINKO :D:D

AWP

Okej.. Själva grejjen med blogg är alltså att man ska berätta om vad som försegår i ens liv.. Så det får jag väl göra då!

VI kör denna helg som var då.. Torsdagen började med en lång och skön fika ute i på en väldigt mysig uteservering vid vattnet  med en härlig sol i ögonen. Försökte bättre på brännan lite men inga stodåd skedde! Sedan vid femtiden så bar det av hem till mig för upppiffning inför kvällen. Det blev ganska casual kläder men endå uppklätt,somrigt med lockar och smycken med en massa bling.. det blev en härlig promenad till humlegården för att sedan svänga in på Undiciåbrofesten.. väldigt mycket folk som efter ett tag blev väldigt glada i hatten och det blev även vi. Vi denna kväll var (jag,sig,amanda,malin,gago och minko) och som alla vet så slutar vi inte förns vi stupar.. Kvällen började med gratis matbuffé och dricka och slutade med pompa och stordåd på Village! Äckliga rosapantern ledde vidare till mer flashiga longdrinks och skumpashots..Galen kväll med festhumöret på topp! vid fyra-fem tiden gick vi vidare till vår bästa kompis donken.. drog två gudomliga måltider och hoppa in i taxi för att slummra gott i ca två timmar.. förlåt  jag höll nästan på att glömma tuttifrutti! killen som jag hooka utanför donken som var en läcker liten sak (om inte minnet spelar mig ett spratt=) han gav mig en väldigt häftigt dock väldigt speciell skiva som ja då ville betala med nivea och gago med en kondom.. vi packade på honom detta och sen flög iväg i vår underbara cab.. tack tuttifrutti vi älskar dig! :D

Fredagen
började som en asbakis dimma.. flög upp ur sängen för att sedan sakta men säkert ta mig till filminspelningen.. Det vart en hel del jobb och jag tror att nästan alla tagningar jag medverkade i så var det skakningan på huvudet och hålla för munnen klipp.. INTE OKEJ! dansa lite shouta lite sedan var det bakis mat på donken och vidare hem för att väcka bakismalin som låg deckad hos mig och snarkade så sött! när mallan hade vaknat till liv så begav vi oss ner på barolo för återställare och mumsig vedungsbakad pizza.. mycket mingel för en bakis amanda som nästan avled av grotesk baksmälla..  Begav mig hem för att fixa mig iordning för att kliva iväg till jobbet men somnade så fort jag såg min mysiga soffa.. Så självklart vaknade jag inte av alarmet och de på jobbet blev lite arga men de bad mig att komma förbi på en drink så det var lungt;).. traska med snabba steg mot hampan där jossan väntade med en drink i hand.. det blev en utekväll som hette duga och allt avslutades med en fet efterdojja hos marcus a la waynes med en massa massa goda drinkar och för killarnas del öl..
Allt slutade med att ja deckade i Matildas säng och mös med kudden..

Lördagen började med en lång runda med ett enda mål.. kebab! sedan så tog vi vår kära kebab och la oss nere vid kanalen och mös under solsken.. brännan fixad och det enda som fanns kvar för mig att göra denna dag var att först rensa ur garderober och byråer och sedan panik shoppa present till min kära sannie.. skynda mig hem och för att städa o fixa och sedan fixa looken inför kvällen... tog tåget och anlände till sannies tjejmiddag vid åtta tiden.. hon fixade allt ifrån ramsor och lekar som prydde kvällen med skratt och skvaller.. Utgång på Ice med tårta och skumpa/en massa vodka för vissa flickor.. Sen mötet vid svampen till efterfest till 5-6 hos Joel på östermalmstorg.. Mysig lägenhet med grym balkong och väldigt häftiga rökmaskiner.. mycket mingel och mycket trevligt.. taxi hem till sannie och decka nonstop..
 
Söndagen
började med en mysig frokost och en väldigt välbehövd mysstund på berget;) begav oss hem för att mysa och äta god smörgåstårta till att att decka hårt på soffan.. Begav mig hem och blev upphämtad av far min för att åka hem till dom och äta väldigt god middag.. Kom hem och mös med min kära sambo som kom på idén att beställa skor.. så det slutade med 11 par heta sköna pumps i alla rengbågens färger.. så snart har jag dom.. mums!

Idag måndag så starta dagen med ett långt möte och start utav denna blogg.. Sedan var det dans för hela slanten och jag anlände hem helt slut i kroppen för att plugga.. Heppåre!

GC(gago cuk) AWP(amanda westerlund pousette) MP(mikael pousette)





Men tjeenare din glada jävel! Det är alltså vi som är aktiva på denna blogg i framtiden.. VI tänkte ge er allt utav det goda samt lite till;) Du kommer att få följa medå i våra tokglamourösa liv och vår skit schteekiga livsstil... (det är skööönare så;) ha det gött! heppåre!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0